Česká krajina nově na dárcovském portálu Klikni a daruj

2014 - 05 - 31

Na návrat divokých koní, záchranu zubrů nebo zachování vhodného prostředí pro ohrožené druhy motýlů mohou zájemci od letošního roku přispět ochranářské společnosti Česká krajina také na  dárcovském portálu Klikni a daruj.

Právě prostřednictvím platebního tlačítka Klikni a daruj mohou lidé snadno a rychle darovat peníze své oblíbené neziskové organizaci nebo konkrétnímu projektu. Přes tlačítko Klikni a daruj se zájemci dostanou na portál Darujsprávně.cz, kde mohou společnosti Česká krajina přispět nejenom prostřednictvím dárcovské SMS, ale také platební kartou, zasláním peněz na účet nebo  využít platební bránu PaySec. Organizace na tomto portálu jsou prověřeny Fórem dárců.

Od poloviny letošního března, kdy byla obnovena sbírka DMS KRAJINA, již lidé zaslali na podporu projektů na ochranu přírody téměř šest desítek dárcovských DMS zpráv. Cena DMS je 30 korun, na projekty společnosti Česká krajina jde z této částky 28,50 korun. Kromě jednotlivých dárcovských SMS může veřejnost podpořit projekt také celoročně. A to zasláním textové zprávy ve tvaru DMS ROK KRAJINA. Cena DMS Roční podpory je 12 x 30 korun, projekt společnosti Česká krajina obdrží 12 x 28,50 korun. K platbám dochází pravidelně, a to vždy jednou za 30 dní od zaslání první dárcovské SMS.

Dárcovská SMS je společným projektem Fóra dárců a Asociace provozovatelů mobilních sítí. Dárcovské SMS byly nominovány na cenu GSM Awards, a to v kategorii „Nejlepší služba v oblasti rozvoje komunity“, a v rámci mezinárodní Ceny Asociace mobilní komunikace byly české DMS vyhlášeny jedním ze čtyř nejlepších veřejně prospěšných projektů v oblasti GSM.

Česká krajina

Šultysova 170 • 284 01 Kutná Hora • Česká republika

Máte nějaké otázky? Napište nám: info@ceska-krajina.cz

Napište si o náš newsletter

Registrace je zdarma a můžete ji kdykoliv zrušit. Budeme Vám zasílat novinky a informace o aktualizaci našich stránek. Pro zrušení registrace stačí znovu vyplnit Vaší emailovou adresu.

© Copyright 2009 - 2024 Česká krajina • Všechna práva vyhrazena.